Vrijdag 10 mei zijn we met de meiden van Luctor Heinkenszand, SV Apollo ‘69 en DwO ‘15 met een luxe gepersonaliseerde VIP-bus van AMZ Borssele afgereisd naar het sportcomplex van RVV Blijdorp voor de Sparta Vrouwenvoetbal Clinic. We kamen met flinke vertraging aan in Rotterdam, waardoor de meiden helaas niets meer van de training van de Sparta meiden konden zien. Niks aan te doen, onze chauffeur heeft ons zo snel als mogelijk naar de plaats van bestemming gebracht.

Na de super vriendelijke ontvangst door Jonneke en de Sparta meiden en nadat onze meiden zich hadden omgekleed, werd direct gestart met de clinic. Wat een enthousiasme! Zowel van onze speelsters als van de Sparta meiden. Een feest om te zien hoe goed de meiden werden begeleid en gecoacht. Nadat iedereen de 4 oefeningen had doorlopen werd afgesloten met de uitreiking van een heus diploma. De meiden van Sparta namen alle tijd om alle diploma’s nog persoonlijk te signeren.

Bedankt voor deze top dag, we hebben ervan genoten!

Zie hier de link naar de mooie foto’s en een filmpje die gemaakt zijn tijdens deze Sparta Vrouwenvoetbal Clinic door Jonneke Schuurbiers.