Beste leden, supporters en alle andere mensen die Luctor Heinkenszand een warm hart toedragen,

Vanaf woensdag 30 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze vereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een vereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan Luctor Heinkenszand te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor onze leden aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kunt u Luctor Heinkenszand opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze school/vereniging toekennen.

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Tot slot kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de club. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten.

We willen u bij voorbaat danken voor het sparen voor Luctor Heinkenszand!