Vrijdag 2 december 2022, wat een spannende avond. Sinterklaas heeft een brief geschreven naar de voetbal dat hij het super leuk zou vinden om te komen maar hij heeft het heel erg druk. Hij heeft wel geregeld dat er drie Pieten kunnen komen. Maar deze Pieten zijn sportpieten en daarom willen ze iedereen in De Stenge ontmoeten om lekker te gaan sporten.
Van 18.00 tot 19.00 uur waren de jongste spelers van de vereniging in De Stenge. De trainers hadden een leuk Pietenparcours opgezet. Pannavoetbal, aan de touwen en ringen hangen, gooien in een korf en natuurlijk penalty’s nemen. Van dat alles kon iedereen doen. En warempel, na een half uurtje kwamen daar inderdaad 3 Pieten en hebben heerlijk meegedaan. En iedereen zei dat dat de Pieten het heel goed konden. Op het laatst hebben we nog liedjes gezongen en natuurlijk was er ook iets lekkers en een leuk cadeau voor iedereen.
Daarna kwamen de spelers van de JO9 en een aantal spelers van het G-team. De Pieten waren alweer weg, zouden ze nog wel komen dan bij ons? Dat was wel even spannend. Maar gelukkig kwamen de Pieten ook bij deze groep nog meedoen. En natuurlijk ook weer liedjes gezongen en kadootjes en wat lekkers uitgedeeld. Alle spelers hebben er super leuke avond gehad. En de Pieten ook.
Nu maar hopen dat ze volgend jaar weer willen komen.
Iedereen bedankt voor het helpen en op naar volgend jaar.
Benieuwd naar de foto’s van het Sinterklaasfeest? Kijk eens op: Sinterklaasfeest 2022