Reza Geleedst is contactpersoon van onze sponsor Seamotion BV – Sfaer events

1. Kun je eens iets vertellen over Seamotion BV – Sfaer events en wat jullie zoal doen?
Seamotion is de motor achter veel evenementen in de regio zoals KatoenXL, Oranjeboom Festival, Thank Goes it’s Friday en natuurlijk SLIK. Dat laatste organiseren we samen met Sfaer events van Arno Riemens en we werken nog veel meer partijen samen. Het Paasfestival hebben we dit jaar ook gedaan samen met de Heinkenszandse winkeliers. Sfaer is eigenlijk de marktleider in de regio voor licht, geluid en facilitaire ondersteuning bij evenementen, (bedrijfs) feesten en andere aangelegenheden. Ze kunnen je volledig ontzorgen.

2. Hoe lang bestaat Seamotion BV – Sfaer events en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Zelf organiseer ik al sinds 1994 evenementen en Heinkenszand is altijd mijn thuisbasis geweest. Arno Riemens is 4 jaar geleden met Sfaer Events begonnen en is, ondanks de vervelende corona tijd, heel snel gegroeid. Samen doen we nu een aantal jaren SLIK en ik mag best zeggen dat we op ons mooie dorpje daar wel een heel mooie evenement mee hebben opgebouwd.
Zelf heb ik de hele jeugd van SV Heinkenszand doorlopen. Het voelt altijd weer vertrouwd als ik op de club ben.

3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Heel positief. In mijn jeugd vond ik het opsplitsen van de clubs altijd al vervelend. In mijn ogen is de samensmelting een geschenk uit de hemel geweest. Voor een periode heb ik in de randstad gewoond en toen ik terugkwam in 2016, viel gelijk op dat er wat moois aan de hand was ‘bij de voetbal’. Nu ik weer wat intensiever contact met ze heb zie je gewoon dat er een heleboel mensen bezig zijn met het bouwen aan een solide organisatie. Super om dat zo te ervaren!

4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Noormannen?
Ja de competitie is nog jong maar zowel Arno als ik hebben er veel vertrouwen in. We hebben een weddenschap voor de gelegenheid om een ouderwets kratje bier.
Hij zegt 2-0 en ik 4-1 dus jullie weten wat je te doen staat 😊

5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Blijf zo doorgaan Luctor Heinekenszand! We zijn blij een klein onderdeel van de club te zijn en we zien jullie 22 oktober weer bij Slik!
Wil je meer informatie of weten wat Seamotion BV – Sfaer events allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://www.sfaerevents.nl/.