Apollo’69 en Luctor Heinkenszand zullen vanaf het komende voetbalseizoen samen gaan werken op het gebied van damesvoetbal.
Door deze samenwerking kan gewaarborgd worden dat elke zaterdag door minimaal één damesteam gevoetbald kan worden. Vanuit het combinatie team kunnen Apollo’69 en Luctor Heinkenszand gezamenlijk bouwen aan een stabiele dames afdeling waardoor aan de eigen jeugd gegarandeerd kan worden dat doorstroming mogelijk is. Beide verenigingen willen met deze samenwerking dan ook een structurele en kwalitatieve invulling geven aan het damesvoetbal binnen hun verenigingen.

Om een goed begin te maken, is al samen getraind en is inmiddels met Kees Adriaanse een trainer aangesteld. Kees Adriaanse is momenteel trainer van de dames van Nieuwdorp/Patrijzen en heeft jarenlange ervaring in het trainen van meisjes en damesteams.
We verwachten met dit team een goede positie te halen volgend jaar in de competitie. Beide verenigingen zijn erg tevreden met deze samenwerking en zien met veel vertrouwen de toekomst van het damesvoetbal tegemoet.

Nieuwe speelsters zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij dit combinatie team. Heb je interesse? Kan je altijd vrijblijvend een keertje mee komen trainen.
Voor meer informatie: Luctor Heinkenszand, Theo van de Swaluw: 06-30545061; Apollo’69, Adrie Bal: 06-57345624.