Hij komt er weer aan, onze jaarlijkse rommelmarkt. Op zaterdag 6 april is het zo ver. Er verandert wel iets dit jaar: we komen de spullen niet meer bij je thuis ophalen. Mensen die iets willen aanbieden, wordt gevraagd dat zelf naar het sportpark te brengen.

Het ophalen van de spullen, zoals we de afgelopen jaren deden, bleek erg veel werk met zich mee te brengen. Bovendien hadden we daardoor ook wel érg veel koopwaar in de aanbieding. Om de boel wat overzichtelijker te maken en de kwaliteit van onze rommelmarkt hoog te houden, vragen we iedereen daarom om spullen op vrijdagavond 5 april tussen 19.00 en 21.00 uur naar het sportpark te brengen.

Alleen in uitzonderlijke gevallen kunnen we die avond nog spullen komen ophalen. Voor overleg daarover zijn we op 1, 2 en 3 april tussen 19.00 en 21.00 uur telefonisch bereikbaar via 06 51001206. Overigens ontvangen we liever geen koelkasten, vriezers, wasmachines, drogers, bankstellen en zonnebanken.

De rommelmarkt is op zaterdagochtend 6 april, tussen 9.00 en 12.00 uur. Het vaste onderdeel ‘verkoop per opbod’ is gebleven. De mooiste spullen worden om 10.00 uur door middel van een veiling verkocht. De organisatie is in handen van de werkgroep rommelmarkt.