Antwan de Punder is met Roegiers Glas sponsor van onze club

 1. Kun je eens iets vertellen over Roegiers Glas en wat jullie zoal doen?
  Roegiers glas zit sinds januari 2009 aan de Schouwersweg 100 in Heinkenszand. Samen met Richard van Wijk ben ik eigenaar van dit mooie bedrijf. Met zo’n 40 medewerkers verrichten we alle werkzaamheden welke met beglazing te maken hebben. Onze basis is glasschade herstel. Mocht u een kapotte ruit hebben in een huur- of koopwoning is de kans ca. 75% dat wij deze mogen herstellen. We werken dan ook bijna voor alle overheden, verzekeringen en woningbouwcoöperaties in deze. Daarnaast is een grote tak van ons bedrijf momenteel druk doende met energiebesparende maatregelen. Enkel of oud isolatieglas wordt dan vervangen door HR++ glas. Dit jaar ca. 600 particuliere en huurwoningen. En dan nog de bijzonderheden als glazen balustrades, trapopgangen, grote ruiten tot wel 1200 kg glazen deuren, spiegels of badkamerschermen. Kortom u kunt voor al uw glas bij ons terecht.
 2. Hoe lang bestaat Roegiers Glas en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
  Roegiers Glas bestaat ca. 90 jaar. Is van oudsher een Walchers bedrijf. Sinds 2003 konden we dit overnemen en is het toegevoegd als zusterbedrijf van De Koeijer schilders. In 2006 groeiden we snel uit ons jasje. De Koeijer was gevestigd in Goes en Roegiers in Middelburg. Ons werkgebied is heel Zeeland en met de geplande aanleg van de afrit van de A58 naar Heinkenszand wat in het hart van ons werkgebied ligt viel onze keus al snel op de nieuwe locatie aan de Schouwersweg. Als directie van Roegiers Glas staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in onze missie. Wij vinden het belangrijk op diverse vlakken een steentje bij te kunnen dragen. Zo ook de plaatselijke sportverenigingen. We stellen per jaar ca. € 7.500,00 beschikbaar voor sponsoring aan sportverenigingen en daarnaast nog een evenredig groot bedrag aan goede doelen.
 3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
  Als ik heel eerlijk ben kom ik er alleen als een van mijn kinderen (die bij VV Kloetinge voetballen) er mogen spelen. Dit heeft ook wel te maken met afgelopen Corona seizoenen. Immers zo heel lang zijn we nog niet sponsor. Wat ik wel zeer waardeer is de samengang tussen de twee Heinkenszandse clubs. Ik weet als geen ander hoe lastig samenvoegen is. Maar als beide partijen het beste willen en daarmee persoonlijke belangen iets naar achter schuiven is er heel veel moois mogelijk.
 4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Lebo?
  Tja das ook weer zo’n dingetje. Ik heb mijn eigen voetbaljeugd geheel bij Lebo doorgebracht. Dus een beetje voetballiefde ligt daar nog wel.
  Laten we daarom gaan voor een gelijke stand 2-2.
 5. Wil je verder nog iets kwijt?
  Wil je meer informatie of weten wat Roegiers Glas allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://www.roegiersglas.nl/