“Dat wordt wel 3-0”, voorspelt Robbert-Jan van der Poll van Relexim. Dat is een bedrijf in veiligheidsspullen, bebording en persoonlijke beschermingsmiddelen aan Noordland 11 in Heinkenszand.

Van der Poll is daar director sales, het familiebedrijf bestaat overigens al sinds 1972. Die bebording op het sportpark in Heinkenszand, daar hebben ze ook aan bijgedragen. “Toen Luctor Heinkenszand bij ons aanklopte, zijn we meteen aan de slag gegaan. Dat geldt trouwens ook voor trainersjassen”, zegt Robbert-Jan. Overigens was Maurice Huijskens, oude bekende van de club natuurlijk, het oneens met de voorspelling van Van der Poll. “Schrijf voor Maurice maar 6-1 winst op”. Of het een te scheutige voorspelling is? Dat is nog even afwachten.

“We vinden het bijzonder leuk om te zien dat je als sponsor je steentje kunt bijdragen aan de club op je dorp. Dat je teams ziet met je bedrijfsnaam is mooi meegenomen. Dat ze kunnen sporten is natuurlijk gewoon belangrijk”, vat Van der Poll samen als ik hem vraag waarom Relexim sponsor is. “Maar ook dat je nieuwe contacten legt, privé en zakelijk”, besluit hij. Misschien dat ie daar zaterdagmiddag ook nog even aan toekomt. Benieuwd naar Relexim? Check het bedrijf op www.relexim.nl of bel 0113-562312 voor meer informatie.

Neem eens een kijkje op onze sponsorpagina. Daar staan alle sponsoren en sponsor’s van de week berichten!