Bijdrage Rabobank Oosterschelde

In de rust van de derby tegen Patrijzen hebben wij uit handen van Kees Proost en Ronald van de Swaluw van Rabobank Oosterschelde een mooie bijdrage van maar liefst €6.000 mogen ontvangen. Deze bijdrage wordt verstrekt uit het coöperatief dividend en is bedoeld als ondersteuning bij de investeringen welke wij op dit moment uitvoeren op en aan het veld naar aanleiding van de renovatie.
Meer specifiek van deze bijdrage kunnen wij de vier nieuwe ballenvangers aanschaffen.
Rabo Oosterschelde enorm bedankt voor deze bijdrage!!

Aanwezigheid en hulp gemeente Borsele

Bij de wedstrijd was zaterdag ook wethouder Schenk en de ambtenaar die verantwoordelijk is voor de terreinen de heer Huib Vermue aanwezig. Ook hun hebben wij bedankt voor de constructieve houding en bijdrage waarmee zij met ons de renovatie hebben gerealiseerd. Ook in het traject naar de fusie trouwens.
Op dit moment wordt de laatste hand aan inrichten van veld 2 gelegd. Wij zullen daarna starten met opknappen van wat zaken om het veld en als het meezit kunnen we binnenkort weer voorzichtig van het veld gebruik gaan maken.
Daarnaast zal zeer waarschijnlijk de gemeente nog voor het eind van het jaar de toegang naar het sportpark geheel vernieuwen waardoor er vooral veel meer ruimte komt voor de fietsen en het geheel wat veiliger wordt.
Ook de gemeente enorm bedankt voor het meedenken en meewerken hierin.

Zoals jullie merken gebeurt er veel rondom en op de velden en aan en in de gebouwen. Al die vrijwilligers die hiermee onder aanvoering van onze accommodatiecommissie mee bezig zijn enorm bedankt. Laten we daar eens aan denken. Jullie leveren werk af waardoor wij allen met enorm veel trots op onze accommodatie rondlopen!!

 

Marco Utermark
Voorzitter Luctor Heinkenszand