Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Niet alleen op financieel gebied, want de Rabobank denkt ook graag mee wat betreft het stimuleren van het verenigingsleven binnen het werkgebied van de bank. Dat is de reden dat de Rabobank jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne organiseert. De stemperiode van de RCC loopt van 6 tot en met 18 april.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdelen de leden van de Rabobank het donatiebudget. De leden van de Rabobank kunnen tijdens de campagne hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Ons doel voor deze campagne is om zoveel mogelijk stemmen voor VV Luctor’88 en SV Heinkenszand binnen te slepen. De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne gaat van beide verenigingen naar de nieuwe vereniging Luctor Heinkenszand. Een stem op VV Luctor’88 en SV Heinkenszand is een stem op Luctor Heinkenszand!

Lidmaatschap Rabobank en stemmen

Je kan alleen stemmen als je naast klant ook lid bent van Rabobank Oosterschelde. Als je lid bent van de Rabobank Oosterschelde ontvang je op uiterlijk 5 april de stemkaart in je brievenbus. De stemkaart is goed voor vijf stemmen en geeft je het recht om maximaal twee stemmen per vereniging uit te brengen. Het is dus mogelijk om als lid van de Rabobank twee stemmen uit te brengen op VV Luctor’88 en twee stemmen uit te brengen op SV Heinkenszand.

Zou het niet fantastisch zijn als we voor onze nieuwe fusievereniging Luctor Heinkenszand een mooi bedrag bij elkaar stemmen? Vraag dus je familie, vrienden en kennissen hun stem uit te brengen op VV Luctor’88 en SV Heinkenszand middels deze geweldige campagne van de Rabobank!

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De opbrengst van de RCC voor VV Luctor’88 en SV Heinkenszand gaat direct naar de fusievereniging Luctor Heinkenszand. Wanneer je je stem uitbrengt op een van deze verenigingen steun je dus de enige voetbalvereniging in Heinkenszand vanaf het seizoen 2017/2018. Samen gaan we voor een sterke dorpsvereniging!

In het kort

  • Je kan stemmen als je lid bent van Rabobank Oosterschelde en hebt daarvoor een stemkaart per post ontvangen (uiterlijk 5 april)
  • Stemmen kan van 6 tot 18 april 2016
  • Stemmen kan op VV Luctor’88 en SV Heinkenszand (maximaal twee stemmen per vereniging)
  • De opbrengst gaat de fusievereniging Luctor Heinkenszand
  • Luctor Heinkenszand ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is
  • Stemmen kan via deze pagina
  • De opbrengst van vorig jaar was maar liefst € 564,25 bij SV Heinkenszand en € 873,43 bij VV Luctor’88.
  • Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je hier

 

Laat je stem niet verloren gaan en steun Luctor Heinkenszand!