Ons eerste elftal krijgt in de topper tegen Nieuwdorp hulp van twee Pupillen van de Week: Noë Boone en Britt van Vliet. Wij stellen de twee meiden alvast even voor.

Britt (bijna 10) en Noë (al een poosje 10) spelen allebei in de MO11. Britt staat in de verdediging, Noë is soms keepster en staat ook in de spits. De meiden zijn allebei fan van Lieke Martens. Ze eten graag buitenlands: Britt vraagt haar moeder vaak om spaghetti bolognese, en Noë maak je blij met taco’s.

Wat muzieksmaak betreft zijn de speelsters verschillend: Britt kiest voor Billy Eilish, Noë luistert liever naar het duo Marcus en Martinus. Britt kijkt graag films, en Noë kijkt alle afleveringen van de serie ‘De regels van Floor’. Als ze groot zijn, worden ze fotograaf (Britt) en mode-ontwerpster (Noë).

Uiteraard verwachten onze Pupillen van de Week een overwinning tegen Nieuwdorp. Het wordt 2-1, denkt Britt. Noë denkt dat Luctor Heinkenszand er nog eentje meer in schopt: 3-1.

De wedstrijd tegen Nieuwdorp is een echte topper, tussen de nummer 1 en 4 van de stand. Het verschil tussen beide ploegen is zeven punten. De heenwedstrijd, begin oktober, eindigde in 0-5 voor Luctor Heinkenszand. Maar dat zegt niet zoveel, zeker niet omdat Nieuwdorp dit seizoen in uitwedstrijden beter presteert dan thuis. De ploeg verloor op vreemde bodem nog niet.

De wedstrijd op ons sportpark begint om half drie. Scheidsrechter is Stan Hermans.