Dunia Esteves Marcelo en Jet Spruit zijn de pupillen van deze week tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste team tegen Zaamslag. Deze twee meiden spelen nu al in de MO13 maar Jet is net 10 en Dunia moet nog 10 worden. We stellen ze alvast even aan jullie voor.  

Dunia speelt in de verdediging van M013, haar favoriete speelster is Lieke Martens. Bij Luctor Heinkenszand is Dunia fan van Jet. Dunia wil later als ze groot is voetbalster worden en dan wil ze bij haar favoriete club Ajax spelen. Dunia luistert graag naar Mood en kijkt het liefst naar Thundermans. Haar lievelingseten is friet. Volgens Dunia gaat het eerste overtuigend winnen met 3-1 van Zaamslag.

Jet speelt in het middenveld en is soms keeper bij MO13. Haar favoriet team is PSV en ze is fan van Vivianne Miedema. Bij onze eigen club zijn Joeri en Martijn Simonse haar favorieten en natuurlijk ook Dunia! Jet luistert het liefst naar Nederlandse Tik Tok muziek en kijkt graag naar Voetbal en Wie is de mol? Haar favoriete eten is taco’s. Jet spreid haar carrièrekansen: ze wordt profvoetballer of juf. Ze is iets gematigder in haar voorspelling van de uitslag van de wedstrijd van het eerste tegen Zaamslag: 2-1.

De wedstrijd op ons sportpark begint om half drie.