Voetbal, voetbal en nog eens voetbal: vraag Wesley de Jonge naar zijn hobby’s, en je krijgt dat antwoord. Wesley is onze Pupil van de Week tijdens de thuiswedstrijd tegen GPC Vlissingen.

De 8-jarige Wesley is middenvelder van ons JO9-team. Hij speelt daar op het middenveld. Wesley is fan van Ajax, en het meest van Dusan Tadic. Later wordt Wesley natuurlijk zelf ook profvoetballer.

Als Wesley niet zelf voetbalt, kijkt hij ook op tv graag naar voetbalwedstrijden. Zijn favoriete hit is ‘Dance Monkey’, en je doet hem veel plezier met een bord friet.

Bij Luctor Heinkenszand juicht Wesley het hardst voor Rutger van Rossem. Tegen GPC Vlissingen verwacht onze Pupil van de Week een zege voor zijn eigen club. Hij voorspelt een eindstand van 3-1.

GPC Vlissingen begint zaterdag om half drie. De ploeg staat met dertien punten uit veertien duels in de onderste regionen, terwijl Luctor Heinkenszand nog steeds aan kop gaat. Dat zegt allemaal niet zoveel, bleek vorige week: toen morste Luctor Heinkenszand twee punten tegen de hekkensluiter. Ons eerste elftal kan dus alle steun gebruiken, dus kom zeker een kijkje nemen! De wedstrijd begint om half drie.