Hij is een duizendpoot, onze pupil van deze week. Rowen Henssen speelt soms als middenvelder, af en toe als verdediger en draait zijn hand ook niet om voor een potje keepen. Rowen ondersteunt ons eerste elftal zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Veere. 
Rowen is 8 jaar en speelt bij de JO9. Hij juicht het hardst voor Ajax en natuurlijk voor Luctor Heinkenszand. Zijn favoriete speler is Ronaldo.
Bij Luctor Heinkenszand heeft Rowen geen echte favoriet. Hij vindt alle spelers goed, vooral als ze scoren, laat hij weten. Je doet Rowen een groot plezier met friet met ketchup. Hij kijkt graag naar Pokemon, en ‘Dance Monkey’ van Tones and I is zijn favoriete nummer. Rowen is erg sportief. Als hij groot is, wordt hij zowel voetbaltrainer als judoleraar.
Onze Pupil van de Week voorspelt voor zaterdag een 5-2-zege voor ons eerste elftal. Tegenstander is Veere. Die ploeg draait dit seizoen nog niet geweldig. In de eerste elf wedstrijden verzamelde het Walcherse team zeven punten. Luctor Heinkenszand is na vorige week opeens weer koploper in een uiterst spannende competitie. De eerste vier ploegen staan binnen 1 punt van elkaar.

Let op: de wedstrijd op ons sportpark begint al om 14.00 uur! Tot zaterdag!