Een positieve jongen, onze Pupil van deze Week. Met een grenzeloos vertrouwen in de spelers van ons eerste elftal. Want Kamil Kubiak denkt dat Luctor Heinkenszand zaterdag van Bevelanders wint. Met… 10-0!

Kamil is linkermiddenvelder bij onze JO9. Zijn favoriete club is – dat blijkt al uit de foto – Ajax. Daar speelt ook zijn favoriete voetballer: David Neres. Dichterbij huis is Kamil ook fan van LHZ-spits Barry Olierhoek. Die schiet er tegen Bevelanders vast wel een paar binnen, vermoedt Kamil.

Nog wat weetjes over onze Pupil van de Week: je doet hem plezier met friet en een frikadel, hij kijkt graag naar de programma’s op Nickelodeon en luistert – zoals het hoort voor een Ajax-fan – het liefst naar het liedje Herres. Later wordt Kamil uiteraard profvoetballer.

Vandaag moet Kamil ons eerste elftal dus helpen aan een overwinning op Bevelanders. Die ploeg staat in de middenmoot, en verzamelde 13 punten in de eerste 9 wedstrijden. Luctor Heinkenszand bezet de tweede plaats, met drie punten achterstand op koploper Kapelle.

De wedstrijd op ons sportpark begint zaterdag om half drie.