Pupil van de Week tijdens onze thuiswedstrijd tegen Patrijzen is zaterdag Dani Noordzij. Hij is linkerspits van de JO9-1.

Zoals alle pupillen van de week van dit seizoen tot nu toe is Dani fan van Ajax. Dani, die afgelopen zondag zijn achtste verjaardag vierde, geniet het meest van een frikandel met pindasaus en van housemuziek. Hij gebruikt graag de social media-app tiktok en wil later bioloog worden.

De favoriete speler van Dani is Matthijs de Ligt. Dichterbij huis is hij ook fan van ‘de vriend van juf Romy’. Een beetje speurwerk leert dat hij daar alleen eerste-elftalspeler Ruben de Jonge mee kan bedoelen.

Dani voorspelt voor zaterdag een 4-2-zege voor Luctor Heinkenszand. Die wedstrijd tegen onze buren is niet alleen een echte derby, maar ook een topper: de nummer twee tegen de nummer vijf. Onze tegenstander begon met drie zeges en twee nederlagen aan dit seizoen. Vorige week ging de ploeg uit ‘s-Heerenhoek met 0-2 onderuit tegen koploper Kapelle. Voor Luctor Heinkenszand telt zaterdag eigenlijk alleen een overwinning – als we tenminste goede kansen willen behouden op het winnen van de eerste periode.

De wedstrijd op ons sportpark begint om half drie.