Het tweede Zeeland Assurantiën Toernooi onder de naam van Luctor Heinkenszand vindt dit seizoen plaats op 25 augustus. De deelnemende ploegen verdeeld over twee poules zijn de eerste elftallen van VV Krabbendijke, VV Arendskerke, FC Dauwendaele, VV Wolfaartsdijk, VV Nieuwland, SV Hoedekenskerke, VV Wemeldinge en natuurlijk Luctor Heinkenszand. Het programmaboekje is via de poster onder aan de pagina te bekijken.

Klik op dit logo om de website van Zeeland Assurantiën te bezoeken.

Voorzitter Marco Utermark blikt vooruit op de start van het nieuwe seizoen:

Beste voetballiefhebber(s),

 

Traditioneel starten wij het nieuwe seizoen met een weekend waarin activiteiten op staan voor al onze senioren en een deel van onze jeugd. Middelpunt van deze activiteiten is ons eigen Zeeland Assurantiën toernooi. Welke al weer jaren door ons voor 1ste teams wordt gehouden.

 

Dit jaar is de organisatie er wederom in geslaagd om een aan elkaar gewaagd deelnemersveld samen te stellen. Anders dan in andere jaren starten we dit jaar, mede op verzoek van de teams, al in het begin van de middag. Wij zijn Zeeland Assurantiën dankbaar dat zij zich ook deze editie hebben willen verbinden aan dit mooie toernooi, maar ook dank aan alle vrijwilligers die er wederom voor zullen zorgen dat het allemaal soepel gaat lopen. Teams en supporters enorm dank voor jullie komst en een sportief en bovenal plezierig toernooi toegewenst.

 

Marco Utermark
Voorzitter Luctor Heinkenszand

Klik op deze afbeelding om het programmaboekje van het Zeeland Assurantiën Toernooi te bekijken.