Op 6 januari hebben we de eerste Lightrun gehad voor onze vereniging waarmee geld is opgehaald wat we gebruiken voor diverse zaken tbv de jeugd afdeling. Denk aan de Sinterklaas avond, het jeugdkamp en diverse andere uitjes die we hierdoor tegen geringe kosten kunnen organiseren.

We mogen trots zijn op de lopers die allen hun best hebben gedaan om sponsoren te zoeken. Het totale bedrag wat is opgehaald is uiteindelijk € 4.974,85. Alle leiders zullen de komende week achter alle bedragen gaan bij hun spelers en speelsters.

Ieder team heeft natuurlijk zijn best gedaan, maar het team JO9-1 heeft een recordbedrag gehaald wat hieronder is te lezen.

De winnende teams:

1e JO9-1, een bedrag van € 1.017,45. Gewogen gemiddelde € 119,05
2e JO9-2, een bedrag van € 414,40. Gewogen gemiddelde € 46,07
3e Mini’s, een bedrag van € 457,25. Gewogen gemiddelde € 38,10

Rechts een foto van het winnende team gemaakt na de training van donderdag.

Thijs Verbart

Vooraan zit toch wel de echte winnaar uit deze groep, namelijk Thijs Verbart. Hij heeft het hoogste bedrag van heel de vereniging bij elkaar gelopen. In zijn eentje heeft Thijs alleen al € 408,75 (!) opgehaald. Meer nog dan diverse teams samen. Zeer knap gedaan. Hij had 8 velletjes gevuld met sponsoren.

Wat is nou de beste tactiek?

We hebben aan Thijs gevraagd wat nu de beste tactiek is om sponsoren te zoeken.
Als eerste kun je het beste langs de deuren gaan wanneer het slecht weer is. Dan sponseren de mensen altijd wel een bedrag zei Thijs. Verder moet je op feestjes van papa en mama wat later op de avond ook een rondje doen met je papiertje. Als de papa’s en mama’s wat hebben gedronken sponseren ze ook makkelijke en mooie bedragen.
Laten we voorstellen dat iedereen deze tactiek van Thijs volgend jaar gaat toepassen. Langs deze weg nogmaals iedereen bedankt voor jullie bijdrage.

 

Team Organisatie Lightrun