Sponsor van de week: Auto Poppe
Maurice Elenbaas is contactpersoon van onze sponsor Auto Poppe

1. Vanaf wanneer is Auto Poppe sponsor van Luctor Heinkenszand?
Sinds het seizoen 2022-2023.

2. Kun je eens iets vertellen over Auto Poppe – en wat je zoal doet?
Auto Poppe is dé officiële dealer voor de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Auto Poppe heeft naast verschillende showrooms en werkplaatsen, een eigen verhuurafdeling en schadeherstelbedrijf (ASP). Door deze combinatie kan Auto Poppe alle facetten van mobiliteit verzorgen. Vanuit zeven vestigingen, verspreidt over heel Zeeland, staan dagelijks meer dan 120 medewerkers klaar om die mobiliteit te garanderen.

Auto Poppe bestaat ruim 60 jaar en is in die periode uitgegroeid tot het grootste autodealerbedrijf van Zeeland. Met de roots in de Zeeuwse klei, de trots voor het Zeeuwse land en de Zeeuwse nuchterheid is een familiebedrijf ontstaan dat niet voor niets als slogan heeft: Thuis in Zeeland!

3. Wat inspireerde je om juist Luctor Heinkenszand te sponsoren?
Door het contact wat destijds een oud-collega onderhield met de vereniging en de activiteiten die er werden georganiseerd. Sindsdien zijn wij Luctor Heinkenszand blijven sponsoren.

4. Zijn er specifieke herinneringen of momenten tijdens wedstrijden van Luctor Heinkenszand die bijzonder zijn voor jou of het bedrijf?
Momenten zoals deze, waarin wij onszelf (opnieuw) kunnen introduceren voor wie ons nog niet kent.

5. Zijn er bepaalde waarden of doelen van Luctor Heinkenszand die je specifiek aanspreken?
Het ‘meer dan’ concept spreekt ons erg aan. Naast het verkopen en onderhouden van auto’s, willen wij nog (veel) meer te betekenen voor de samenleving. Zo zetten wij ons in voor evenementen/projecten als GRIP Junior (middelbare scholieren laten kennismaken met autorijden), DELTA Ride for the Roses en Film by the Sea. Met de inzet van onze auto’s hopen wij de betrokken te voorzien van een vervoersmiddel, wat helpt bij de organisatie en doorgang van het evenement.

6. Hoe heeft de sponsoring van Luctor Heinkenszand een impact gehad op jou of het bedrijf, zowel zakelijk als persoonlijk?
Wellicht zijn supporters van Luctor Heinkenszand (opnieuw) met Auto Poppe in contact gekomen n.a.v. onze sponsoring. Verder hebben wij de vereniging leren kennen als een sterk groeiende club, met betrokken mensen die zich met veel passie inzetten.

7. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Als een betrokken en levendige vereniging, die verder kijkt dan alleen voetbal.

8. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Wolphaartsdijk?
4-0.

Sponsor van de wedstrijdbal is Vakgarage Leendert Krijger