Helaas worden we al enige tijd geconfronteerd met vandalisme op ons sportpark. Ondanks dat we zo goed mogelijk toezicht houden is het regelmatig raak. Dit zorgt naast de nodige frustratie ook voor onnodige kosten. Aangezien binnenkort het kunstgrasveld wordt opgeleverd hebben wij besloten om na overleg met de gemeente over te gaan tot het laten plaatsen van camera’s door de firma Paree. De camera’s komen op diverse plaatsen. Enkele zijn reeds geplaatst.

Wij weten dat veel jongeren op een positieve manier gebruik maken van de voetbalvelden. Zeker in deze tijd begrijpen wij goed dat ze lekker met elkaar op het veld bezig willen zijn. Dit binnen de mogelijkheden die er zijn. Prima uiteraard, graag zelfs. Wij vragen hun wel om mee toe te zien op geoorloofd gebruik. Samen kunnen we het sportcomplex goed en veilig houden en onze faciliteiten beschikbaar houden voor iedereen die lekker wil sporten. Tips zijn uiteraard welkom, maar laten we vooral bespreekbaar maken dat dit gedrag niet kan en dat er consequenties zijn voor degene die dit doen mochten wij achterhalen wie het zijn.

Wij zijn trots op onze vereniging en er wordt elke week met trots en plezier door een grote groep vrijwilligers gewerkt aan ons complex. Laat dat ze hun tijd kunnen steken in normaal onderhoud en het aanbrengen van verbeteringen in plaats van het moeten repareren van kapot gemaakte spullen of opruimen van troep.


Hieronder enkele foto’s van vandalisme en de camera’s: