Peter Bek is onze contactpersoon.

1. Kun je eens iets vertellen over Paree en wat jullie zoal doen?
    Paree B.V. is een Zeeuws familiebedrijf uit ’s-Heerenhoek. Sinds 2021 maakt InTec Installatietechniek uit Kapelle ook onderdeel uit van Paree B.V.
Met circa 225 medewerkers leveren wij, als “Expert in Techniek”, diensten op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Beveiliging, Telecom, IT, Klimaat- en Sanitairtechniek.
Als erkend leerbedrijf zijn wij een begrip. Wij bieden ieder jaar op onze verschillende afdelingen ruimte voor BBL-leerlingen en BOL-leerlingen en stagiaires.

2. Hoe lang bestaat Paree en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Paree B.V. bestaat ruim 90 jaar. Wij zijn bekend in de regio en vinden het vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid belangrijk om lokale sportverenigingen als sponsor te ondersteunen.
Bovendien staat een aantal van onze collega’s geregeld op of langs het voetbalveld van Luctor Heinkenszand. Niet alleen als supporter of voetballer, maar ook als tegenstander.

3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
     Luctor Heinkenszand is een hechte vereniging, waar naast het voetballen ook het gezellig samenzijn belangrijk is. Een leuke voetbalclub!

4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen GPC?
     Het zou best wel spannend kunnen worden want die mannen uit Vlissingen kunnen een aardig potje voetballen, maar het is jullie ook gelukt om van Patrijzen te winnen
dus GPC moet ook lukken. Ik verwacht 2-1 voor Luctor Heinkenszand.

5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
     Wilt u meer informatie over Paree? Wat doen wij allemaal en wat kunnen wij voor u betekenen?  Bel ons gerust of bezoek onze website: www.paree.nl
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen.
Bekijk onze vacatures op werkenbijparee.nl.