Er zijn veel ideeën die we voor onze nieuwe vereniging aan het uitwerken zijn. Zo is er ook een werkgroep die voor het nieuwe seizoen tijdens de zaterdagen alles in goede banen wil gaan leiden. Hier zoeken wij nog vrijwilligers voor zodat we de diverse taken kunnen verdelen en niet alles op dezelfde schouders rust. Neem onderstaande info even door en reageer indien er interesse is.

Accommodatiecomité

We hebben tot nu toe twee personen die op de zaterdag het accommodatiecomité vormen. Zij heten bezoekende verenigingen, scheidsrechters en supporters welkom en geven aan waar zij zich bijvoorbeeld kunnen omkleden. Zij lopen over het terrein, bewaken zo onze normen en waarden en zijn het aanspreekpunt op deze dag.
Wil je dit team versterken hetzij een ochtend, middag of heel de dag of heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Patrick Kaat, tel 06-37304012.

Wedstrijdsecretaris zaterdag

Op zaterdag willen we altijd een wedstrijdsecretaris aanwezig hebben bij de jeugd en de senioren. Ook hiervoor willen we graag het team uitbreiden. Hij of zij houdt zich bezig met het voetbalgedeelte en is aanspreekpunt voor leiders en scheidsrechters omtrent de wedstrijden en zorgt dat alles correct doorgegeven wordt aan de KNVB.
Wil je dit voor de jeugd of senioren doen? Bel dan voor meer informatie met: Wouter van den Dries, tel 06-27041799.

Materiaal beheerder

Lenard Boomman gaat voor de nieuwe vereniging de materialen beheren en wordt het aanspreekpunt voor alles wat met kleding en materialen te maken heeft. Aangezien we een grote vereniging worden willen we hier graag een 2e persoon aan toevoegen. Wil je meer informatie? Bel dan met: Lenard Boomman, tel 06-51344458

Scheidsrechter Commissie

Julian Simonse gaat het inzetten van de clubscheidsrechters coördineren. Hij zal het eerste aanspreekpunt zijn, maar hierbij is het goed om meerdere personen erbij te betrekken en samen alles goed te laten verlopen.
Wil je hier meer informatie over? Bel dan met: Julian Simonse, tel 06-48804528

Over alle bovengenoemde punten kan ook contact opgenomen worden met:
Leon van Zaltbommel, tel 06-53759667.