Zaterdagmorgen 19 februari was het dan eindelijk zover: de officiële opening van het kunstgrasveld. De opening was al diverse malen gepland, maar kon door coronaregels geen doorgang vinden.

Opening kunstgras

Voordat de openingshandeling plaatsvond, luisterden de 30 genodigden naar onze voorzitter Marco Utermark, die aangaf hoe blij we zijn met en hoeveel er gebruik wordt gemaakt van het kunstgrasveld. De voorbereidingen waren lang (3 jaar), maar het resultaat is er naar. Dat is fijn voor onze leden en in het bijzonder voor ons G-team en ons walking football team. Voor hun is een stabiele en vlakke ondergrond enorm belangrijk. Na Marco Utermark vertelde Albert Traas wat de maandagploeg allemaal voor klussen doet en dat er ook een sociaal aspect aanzit. Veel leden van de maandagploeg kijken uit naar het wekelijkse samenzijn op de maandagochtend.

Wedstrijd

Vervolgens ging iedereen naar het kunstgrasveld om de wedstrijd van het G-team en het walking football-team te aanschouwen. De aftrap werd verricht door wethouder Marga van de Plasse, samen met Luuk Onderdijk (één van de jongste leden) en Wies de Jonge (één van de oudste leden). De wedstrijd was een feest om naar te kijken. Wat een enthousiasme bij de spelers. Geweldig.

Gezonde kantine

Terug in de kantine deed Jannick Rentmeester uit de doeken wat de jongerenraad doet en kregen we, als tweede vereniging in Zeeland, het certificaat Gezonde kantine uitgereikt. Arno Olierhoek mocht deze in ontvangst nemen. Gezonde kantine betekent onder andere dat er aanbod is van gezonde(re) drank en voeding en dat fruit en water gratis verkrijgbaar is. De ochtend werd afgesloten door wethouder Marga van de Plasse, die vele mooi woorden voor de vereniging had. Ze gaf aan dat we een ambitieuze vereniging zijn, die oog heeft voor de omgeving en daar zowel maatschappelijk als sociaal betrokken bij is. Een vereniging met veel en goede vrijwilligers, die altijd plannen heeft en vooruit denkt. Een mooie afsluiting van een hele leuke ochtend.

Meer foto’s

Meer foto’s vinden jullie in het fotoalbum op onze website en op ons Instagram-account.