Het einde van het jaar nadert en daarmee ook het jaarlijkse Oliebollentoernooi van Luctor Heinkenszand. Het evenement vindt dit keer niet plaats op de traditionele 31e maar op zaterdag 30 december in De Stenge. De eerste wedstrijd start rond 10.00 uur, we verwachten dat we rond 15.00/16:00 uur klaar zijn.

De opzet wijkt iets af van wat gebruikelijk is. We willen dit jaar een aparte dames poule formeren. Bij de heren wordt, afhankelijk van aantal inschrijvingen weer een ‘sterke’ en een ‘zwakke’ poule gemaakt, zodat iedereen zoveel mogelijk op z’n eigen niveau kan spelen. Alle leden van Luctor Heinkenszand die spelen bij de senioren of de JO19/MO20 (inclusief de ST teams) mogen meedoen. Ook oud-spelers zijn welkom.

Inschrijven kan per team, maar ook individueel. De organisatie deelt je dan in. Als je met een team wil inschrijven, geef dan ook de namen van de spelers door. Er hoeft, in tegenstelling tot voorgaande edities, geen inschrijfgeld te worden betaald. Aanmelden kan bij Ronnie Geschiere via rgeschiere@kpnplanet.nl. De inschrijving van de dames loopt via Marc Langebeke (marclangebeke@hotmail.com). Rond de kerstdagen zal de indeling en het programma bekend gemaakt worden via de site.

We hopen op (en verwachten) weer veel deelnemers en veel publiek!