“even voorstellen de technische jeugdcommissie”

Nadat de accommodatiecommissie zich heeft voorgesteld mogen wij als Technische Jeugdcommissie (TJC) Luctor Heinkenszand dit doen.

De TJC houdt zich bezig met het voetbalgedeelte van onze jeugdafdeling. We gaan het nieuwe seizoen met een 300 tal jeugdspelers starten. Voor ons is het de uitdaging om iedereen in het juiste team in te delen en alle teams te voorzien van de juiste trainer(s) en begeleider(s). Daar hebben we ook zeker de hulp bij nodig van ouders, want we gaan naar heel wat teams volgend seizoen. We starten met 4 meisjes teams en de aller jongste zullen nog samen met de jongens voetballen. Daarnaast hebben we waarschijnlijk 20 teams bij jongens. Dit moeten we nog definitief beslissen.

De TJC ziet er als volgt uit:

  • Leon van Zaltbommel Voorzitter TJC
  • Wouter van den Dries en Inge Kayser TJC leden Dames
  • Arno Olierhoek en Ronny Geschiere TJC leden Jongens JO19 en JO17
  • Aubert Geus en Alex de Haan TJC leden Jongens JO15 en JO13
  • Gerben Menheere, Mario Tazelaar en John Platschorre TJC leden Jongens JO11 t/m JO07
  • Adrie de Jonge verantwoordelijk voor gekwalificeerde (keeper) trainers.

Voor het nieuwe seizoen heeft Marcel de Nijs reeds toegezegd om als Jeugdcoördinator het voetbalgedeelte op het veld onder zijn hoede te nemen. Hij zal alle trainers nog verder helpen om met de juiste oefenstof en begeleiding ervoor te zorgen dat onze jeugdspelers met nog meer plezier hun hobby binnen onze vereniging kunnen beoefenen.

We hebben reeds drie keer een overleg gehad. We zijn op dit moment aan het inventariseren wie er volgende jaar een team wil trainen of coachen.

Het is mooi om te zien dat nagenoeg alle huidige trainers en leiders in de nieuwe vereniging ook hun steentje bij willen dragen. In ieder geval kan eerst iedereen nog maar eens de tweede competitie helft gaan spelen van het huidige seizoen. Later zal mee info volgen over het nieuwe seizoen.