ABO-Milieuconsult is vanaf dit seizoen sponsor van Luctor Heinkenszand. Karel de Lange is er sinds 2013 in dienst en vertelt aan onze sponsorcommissie over het bedrijf en de sponsoring:

Karel, vertel eens iets over ABO-Milieuconsult.
,,ABO-Milieuconsult maakt deel uit van de Belgische ABO-Group, een adviesbureau met 335 medewerkers. We zijn actief in de milieusector en geotechniek. In Goes werken we met 11 mensen. Sinds 2008 zijn we als ABO Milieuconsult actief in op de Nederlandse markt. We geven adviezen en begeleiden bedrijven en overheden op het gebied van bodemonderzoek en –sanering, asbestinventarisatie, ruimtelijke ordening en milieu. We bieden dus een breed pakket van diensten aan.”

Wat is je link met Luctor Heinkenszand?
,,Edo, onze oudste zoon, speelt in de JO13-1 en Tom speelt in JO9-1. Omdat we als bedrijf regionaal beter zichtbaar willen zijn, is het sponsoren van Luctor Heinkenszand voor ons een logische stap.”

Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
,,Sinds het samengaan van beide voetbalverenigingen in Heinkenszand bruist het bij LHZ en is veel positieve energie voelbaar. Ik kijk uit naar de nieuwbouwplannen bij de vereniging.”

Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
,,We hebben een mooie plek gekregen voor ons reclamebord, net naast het doel. Je weet van te voren nooit wat dat op gaat leveren, maar niet geschoten is altijd mis.”

Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
,,Ik wens LHZ namens alle medewerkers van de ABO Group een heel sportief seizoen.”

Wil je meer informatie of weten wat ABO voor je kan betekenen, ga dan naar www.abo-milieuconsult.nl/about/