In de samenwerking op het gebied van vrouwenvoetbal hebben we weer een mooie mijlpaal bereikt. Sinds kort voetballen de vrouwenteams op zaterdag (elftal) en vrijdagavond (18+ 7 tegen 7 competitie) in een fraai gezamenlijk tenue, dit met dank aan sponsoren Inter Delta Communicatie (ID Online) en Techno West Services. We onderstrepen hiermee nog meer onze samenwerking en stralen eenheid uit. Wij zijn enorm blij dat Inter Delta Communicatie (ID Online) en Techno West Services ons hierbij ondersteunen.

Inter Delta Communicatie (ID Online)

Inter Delta Communicatie (ID Online) denkt mee met uw online business. Een degelijke online presentatie is belangrijk en de digitale wereld wordt tegelijkertijd steeds ingewikkelder. Die digitale wereld is het domein van Inter Delta Communicatie, waar ze zich prima thuis voelen en dat al meer dan 25 jaar. Inter Delta Communicatie zet deze ervaring graag in voor hun klanten, in Zeeland en daarbuiten. Samen iets moois opbouwen, altijd met de Zeeuwse nuchterheid die Inter Delta Communicatie kenmerkt.

Techno West Services

Techno West Services is uw onafhankelijke specialist in vorkheftrucks, verreikers, terminaltrekkers en hoogwerkers, met uitsluitend sterke merken als Linde, Manitou en Terberg. Techno West Services verhuurt, verkoopt, repareert en financiert nieuwe en gebruikte machines in eigen beheer. Al die verschillende disciplines bij elkaar zorgen ervoor dat heel flexibel en klantgericht gewerkt wordt. Klanten prijzen de uitgebreide marktkennis, grote aanbod en snelle service.