Iedereen actief!

Als voetbalvereniging wil je dat zoveel mogelijk leden van je club lekker actief kunnen zijn op het veld, de vrijwilligers zich in kunnen zetten voor de club en supporters hun favoriete teams aan kunnen moedigen langs de lijn.

Om dit structureel te bewerkstelligen is het belangrijk om experts op dit gebied binnen handbereik te hebben. Zo is het erg prettig dat er voor de selectieteams bij de senioren een verzorger bij de club aanwezig is in de persoon van Gilles Verschure. Gilles werkt op zijn beurt vanuit de club samen met De Blaeij fysiotherapie en medische fitness. Wellicht zijn jullie Bas Neels, (sport)fysiotherapeut bij De Blaeij, de afgelopen jaren al eens tegengekomen op onze sportvelden. Zijn aanwezigheid, al dan niet samen met Gilles, had dan voornamelijk te maken met de inzet van het Join(t) forces programma of om met een van zijn cliënten sportspecifiek te trainen.

(sport)fysiotherapeutisch spreekuur

De samenwerking tussen de club, Gilles en De Blaeij is een mooie combinatie gebleken en zij hebben de afgelopen periode samen afgestemd waar ze elkaar verder kunnen versterken. Dit heeft ertoe geleid dat er m.i.v. februari 2020 een (sport)fysiotherapeutisch inloopspreekuur zal zijn op het sportpark van de vereniging. Bas zal vanaf februari wekelijks op dinsdagavond aanwezig zijn op het sportcomplex tussen 18.30 en 20.30 uur om iedereen die betrokken is bij de club te ondersteunen met vragen t.a.v. zijn/haar fysieke gezondheid. Bas kan je voorzien van tips en adviezen en met je kijken of het eventueel verstandig is om een traject fysiotherapie te starten. Daarnaast kan Bas, op verzoek van trainers meekijken met trainingen als deze wens er is om samen te komen tot bijv. een goede trainingsintensiteit en/of een goede balans tussen belasting en belastbaarheid. Maar ook zaken als preventief tapen behoren tot de mogelijkheden.

Bovenstaande mogelijkheden zijn met name beschikbaar voor alle jeugdleden. Ook senioren die niet in een selectieteam voetballen kunnen zich ook rechtstreeks bij Bas melden. Voor de senioren uit de selectieteams (1e, 2e en 3e selectie) verloopt het contact bij een vraag of blessure zoals men gewend is via Gilles Verschure. Afhankelijk van de aard of ernst van de klacht zal hij doorverwijzen naar Bas.

Kom langs of maak een afspraak

Dus heb je vragen op het gebied van lichamelijke klachten, blessures waar je al een tijdje meeloopt, steeds terugkerende sport ongemakken of wil je graag wat tips/adviezen over het voorkomen van blessures of hoe je het beste uit je sport kan halen kom dan gerust een keer langs bij Bas op dinsdagavond in de evenementen kantine bij veld 2! Binnen lopen bij Bas is geen probleem. Wil je op een bepaald moment verzekerd zijn dat hij tijd voor je heeft dan mag je hiervoor ook een afspraak maken via info@fysiodeblaeij.nl of 0113-562684.