Het is vandaag donderdag 7 december en dat betekent dat het Nationale Vrijwilligersdag is!

Luctor Heinkenszand is een van de vele verenigingen die gerund wordt door enthousiaste vrijwilligers. Via deze weg wil het bestuur al deze mensen ontzettend bedanken voor de inzet die zij afgelopen jaar hebben getoond. Zonder jullie was de club nooit gekomen waar we nu staan.

Luctor Heinkenszand bedankt alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan de nieuwe vereniging.

 

Op het gebied van vrijwilligers kan het natuurlijk nooit goed genoeg geregeld zijn. Dit weet het bestuur ook. Zij zijn daarom gestart met inventariseren van onze huidige zeer gewaardeerde vrijwilligers, van de verschillende taken en op welk gebied wij als vereniging nog vrijwilligers kunnen gebruiken. Het bestuur wil in 2018 starten met een wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers. Zo wilt het bestuur er voor zorgen dat niet al het werk op dezelfde schouders terecht komt.

Wil je de wervingscampagne niet afwachten en wil je nu al kijken wat je voor onze club kunt doen? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze bestuursleden of neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Zonder vrijwilligers geen voetbal!

Voor dag en dauw zijn ze in de weer: de clubhelden!