Schrijf je snel in voor het Multisports event komende meivakantie! In samenwerking met Skills & Control organiseren wij een uniek event waarbij je naast jouw voetbalskills ook gaat werken aan verschillende vaardigheden van andere sporten! Door het volgen van andere sporten zal jouw algehele ontwikkeling een boost krijgen & word jij een completere voetballer/voetbalster.
📑Wat kan je verwachten?
– Techniektraining van de gecertificeerde Skills & Control trainers, inclusief aandacht voor technische vaardigheden, balbehandeling, afwerken en meer.
– Een Multisports blok waarbij jij zowel een Kickboks, Volleybal als Bootcamp onderdeel zult afwerken
– King of the Tournament: strijd met je team voor de 1e plek en een geweldige prijs!
🆕️Gedurende het Multisports blok zullen wij jullie nieuwe vaardigheden aanleren en kennis laten maken met de disciplines van verschillende sporten. Dit zal gebeuren onder leiding van trainers die hun kennis en expertise op jullie zullen overbrengen. Er zal worden gewerkt aan weerbaarheid, duelkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, vallen & opstaan, vrijlopen, inzicht en het benutten van ruimtes.
📧Wil jij jezelf uitdagen & het maximale uit jezelf halen? Meld je nu aan op: https://www.skillsandcontrol.nl/multisportsevent