Damon Sinke is contactpersoon van onze sponsor MoerVerhuur.nl

 1. Kun je eens iets vertellen over MoerVerhuur.nl en wat jullie zoal doen?
  Moerverhuur.nl is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf uit Kapelle. We verhuren machines en gereedschappen voornamelijk in de bouw- en evenementensector. Dit doen we zowel aan de zakelijke professional als de particuliere klant. We kenmerken onszelf door onze scherpe prijzen en kwalitatieve machines van A-merken. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het; van trilplaat tot aggregaat. Neem vooral ook eens een kijkje op onze website voor ons volledige assortiment.
 1. Hoe lang bestaat MoerVerhuur.nl en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
  We zijn in 2015 gestart met het verhuren van een aanhanger en trilplaat. Vervolgens hebben we dit verder uitgebreid naar het volledige assortiment dat we nu hebben. Waarbij we onszelf vooral focussen op uitbreiding van het assortiment en het bieden van een totaalpakket aan onze klanten. Via via zijn we bij Luctor Heinkenszand uitgekomen. Tijdens een evenement waar we moesten leveren raakten we in gesprek met Erik; zijn zoon voetbalt bij Luctor Heinkenszand. Hij vroeg of we Luctor Heinkenszand wilden sponsoren en dat vonden wij een leuk idee.
 1. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
  We vinden het als Zeeuws bedrijf belangrijk om verenigingen te sponsoren en hiermee zichtbaar te zijn in de regio. We zien dat Luctor Heinkenszand veel ambitie toont en een goede bekendheid geniet in de regio. Iets waar wij onszelf dus ook aan willen verbinden.
 1. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Bevelanders?
  We verwachten een overwinning voor Luctor Heinkenszand van 3-1.

 2. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
  Wil je meer informatie of weten wat we allemaal verhuren? Ga dan naar onze website https://www.moerverhuur.nl/ .
  Hier kun je gemakkelijk en snel een reservering indienen. Wie weet tot snel!