Zag het er in het begin van de week naar uit dat de wedstrijd tegen Zeelandia Middelburg MO13-2 naar de herfstvakantie zou worden verplaatst, was het ineens toch dankzij wat overredingskracht van trainer Mario en leider Willeke zo dat we zaterdagochtend konden spelen.

Het was al voor de tweede week een Zeelandia-weekend. Tegen het eerste MO13-elftal verloren we nog met flinke cijfers. Maar we waren er deze keer op gebrand om te knallen. Het team was met Indy terug van blessure en Joy hersteld van ziekte weer bijna terug op stoom.

De wedstrijd

De eerste helft liep als de brandweer met goals van Noa, Isa en Amy met een prachtige assist van Indy. De tweede helft begon met een zeer ongelukkige penalty, zo ongelukkig dat ie gewoon dr niet niet in ging. Maar Zeelandia kegelde er toch een prachtig in, zo hard, dat ie voor Tatum niet te houden was.

De schouders gingen er weer ff onder en onder meer Isa en Noa scoorden nog een paar keer; eindstand 6-1. Weer een topresultaat, met super fijn voetbalweer. Geen gemor in de regen, maar zonnige humeurtjes op een prachtige zaterdagochtend. Maar wel eentje met een randje.

Het was voor de meiden de laatste keer in deze opstelling. Spits Noa en keepster Tatum speelden zonder dat ze het wisten ineens hun laatste wedstrijd voor MO13. Ze zullen voortaan op zaterdag aantreden bij MO15.

MO13 krijgt versterking van een aantal nieuwe meiden en we wensen vertrekkers en nieuwkomers alle goeds en vooral veel voetbalplezier.

 

 

Geschreven door Wendy Blanchard.