Op zaterdag 20 mei vertrokken de meiden van MO13-1 van Luctor Heinkenszand van het sportpark in Heinkenszand richting Terneuzen in een touringcar beschikbaar gesteld door Ries en Wendy Spruit van AMZ Borssele. Om 9.15 gingen het team en alle meereizende ouders, broertjes, zusjes, opa´s en oma´s op weg naar Zeeuws Vlaanderen, waar de wedstrijd tegen Terneuzen MO13 op het programma stond. Na de warming-up traden de meiden aan en zetten direct druk op Terneuzen. Sara kwam enkele keren gevaarlijk over de zijkant op het doel van de tegenstander af. Jet, Dunia en Fenna waren ook nog een paar keer gevaarlijk voor de goal van de tegenstander. Helaas kwamen we net voor rust op een 1-0 achterstand.

Na de rust kwamen de meiden fel uit de kleedkamer. Naomi loste Doortje af als keeper en deed het ook erg goed. Kort nadat ze weer op het veld stonden kwam er een mooie goal van afstand van Dunia en werd het 1-1. Kaylee had nog een hele goede actie die leidde tot een goal, maar die werd (onterecht) afgekeurd wegens buitenspel. De tegenstander kwam ook nog een paar keer dicht bij de goal maar die werd goed verdedigd door de verdedigers Maud, Lois, Indy S, Fenne, Dewi, Tess en Doortje waardoor Terneuzen niet kon scoren. De middenvelders, Indy de K, Kaylee, Jet en Dunia zetten goed druk. Jet maakte de 1-2 en dat was de winnende goal. De meiden kwamen na het douchen de kleedkamer uit en werden getrakteerd op een zakje chips.

Drie punten gingen mee naar Heinkenszand! Ries en Wendy bedankt voor het verzorgen van het vervoer, zowel de speelsters als de supporters hebben het erg leuk gehad.