De informatie op de teampagina’s (programma, stand, uitslagen, spelers en staf) komt uit Sportlink, wat gelinkt staat met voetbal.nl. Wat opvalt is dat er op de spelerslijsten van de elftallen nog een heleboel spelers, maar ook stafleden op ‘Afgeschermd’ staan. Dit kan je zelf aanpassen in je persoonlijke voetbal.nl account, maar is niet verplicht. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je op deze pagina. Deze aanpassing geldt tevens ook voor de junioren van onze vereniging.

Hoe wijzig ik mijn zichtbaarheid?

  1. Log in op je voetbal.nl account met het e-mailadres dat staat geregistreerd bij de KNVB. Dit kun je controleren door in je voetbal.nl account naar de instellingen te gaan. Als je ingelogd bent op het met de KNVB gekoppelde account verschijnt er bij de instellingen deze mededeling. Staat deze mededeling er niet? Dan ben je niet met het bij de KNVB bekende e-mailadres ingelogd op voetbal.nl. Je kan je e-mailadres laten wijzigen door secretaris Melvin Simonse. Stuur hem daarvoor even een e-mail.
  2. Om je zichtbaarheid aan te passen ga je naar het instellingenmenu van je voetbal.nl account. Scrol naar beneden totdat je het kopje ‘Zichtbaarheid’ tegenkomt.
  3. Hier kun je kiezen uit drie opties die hier nader worden toegelicht. Zet je zichtbaarheid op ‘Normaal’ of ‘Beperkt’ om je naam op de website en voetbal.nl te krijgen. Heb je dit gedaan? Dan kan je op voetbal.nl ook veel meer zien, bijvoorbeeld persoonlijke statistieken.
  4. Druk als laatste op de knop ‘Opslaan’. Het kan even duren voordat de wijzigingen zichtbaar zijn op onze website.

Belangrijk voor trainers, leiders en overige stafleden

  1. Voer bovenstaande vier stappen uit om jezelf zichtbaar te maken op onze website en in voetbal.nl.
  2. Voer in het instellingenmenu je e-mailadres en telefoonnummer (vaste lijn en/of mobiel) in als je daar geen bezwaar tegen hebt. Het kan voor mensen binnen onze club, maar ook tegenstanders soms makkelijk zijn om een trainer/leider direct te kunnen benaderen. Vullen jullie deze gegevens even in?

Vragen, opmerkingen of tips?

Heb je naar aanleiding van dit bericht of de teampagina’s nog vragen, stel ze dan onderaan dit bericht. Ook opmerkingen en tips zijn natuurlijk van harte welkom!