Patrick Kaijser is onze contactpersoon bij Melse Vlissingen.

 1. Vanaf wanneer is Melse Vlissingen sponsor van Luctor Heinkenszand?
  Vanaf het seizoen 2022/2023 sponsoren wij Luctor Heinkenszand.
 2. Kun je eens iets vertellen over Melse Vlissingen en wat je zoal doet?
  Auto Melse is een Zeeuws familiebedrijf gevestigd in Vlissingen. Wij doen het onderhoud van alle merken via Vakgarage en tevens zijn wij origineel service dealer van de merken SEAT en Skoda. Ook hebben wij altijd een mooi aanbod van jong gebruikte auto’s staan. Dus als U een nieuwe auto zoekt vergeet dan niet te kijken op www.melse.nl. We hebben een haal – en brengservice icm onderhoud. Volledig ontzorgen staat centraal in onze bedrijfsvoering. Vanaf 1 juli 2022 heb ik de mooie kans gekregen om medeeigenaar geworden en dat bevalt mij uitstekend.
 3. Hoe lang bestaat Melse Vlissingen en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
  Auto Melse bestaat ruim 50 jaar en is een familiebedrijf waar de klant centraal staat. Zowel sales als aftersales. De link is dat ikzelf in Heinkenszand woon en dat mijn dochters bij Luctor Heinkenszand hebben gevoetbald. Ook heb ik zelf een aantal jaren training gegeven bij de dames van MO13 en MO15.
 4. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
  Een dynamische club met ambitie die op alle niveau’s nagestreeft wordt door een groep van enthousiaste leden.
 5. Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
  Dat wanneer jullie leden een mobiliteitsbehoefte hebben dat ze dan aan ons denken en ons meenemen in de overweging. Dat zou fantastisch zijn. 
 6. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Serooskerke?
  Dat is best een lastige vraag. Auto Melse is hoofdsponsor van Serooskerke en ondertussen dus ook van Luctor. Er zijn hier intern twee kampen.
  Toch hoop ikzelf stiekem op een 2-1 voor Luctor. Is ook goed voor de spanning in de competitie.
 7. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
  Promotie naar de 2de klasse zou fantastisch zijn dit seizoen…én verdiend! En in het kader van ‘Meer dan voetbal” zijn we enthousiast over de mooie fietstoertocht die we gaan maken op zondag 16 april 2023.  Wil je meer informatie of weten wat Autobedrijf Melse Vlissingen allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://melse.nl/.