Inmiddels hebben zo’n zestig vrijwilligers van onze club laten weten welke van de twee bovenstaande cadeautjes ze graag willen ophalen. Dat zijn er best veel, maar lang nog niet iedereen. Geef even door wat je wil hebben via vrijwilligers@luctorheinkenszand.nl. Dat kan tot uiterlijk zondag.

Ter herinnering hier nog even de bijbehorende oproep van ons bestuur:

Zonder vrijwilligers geen vereniging en dus geen Luctor Heinkenszand. Als bestuur zijn wij al onze vrijwilligers dankbaar voor alles wat zij elke dag weer doen voor onze vereniging. Als blijk van waardering willen wij onze vrijwilligers daarom blij maken met een kleine attentie.

Voor al onze vrijwilligers wordt een cadeautje klaargezet in de winkel van Klompenmakerij Traas. Dat is op te halen tussen 19 december en 1 januari. Uiteraard tijdens openingstijden, zie daarvoor: www.klompen.com/winkel.

Wij danken Jaap en Joke voor het meewerken aan deze actie. Om het voor hen overzichtelijk te houden, verzoeken wij iedereen om voor 16 december te laten weten welke attentie je kiest. Want er is keuze! Zo weten zij hoeveel attenties zij moeten klaar maken.

Het gaat om streekproducten, waarbij gekozen kan worden tussen echt lokaal bier of iets voor bij de thee waarvan je zult zeggen ‘dat MOKOKE!’. Zie ook de fotootjes hierboven. Je opgave graag mailen naar vrijwilligers@luctorheinkenszand.nl voor 16 december.