Een garagebedrijf uit Goes dat sponsor is bij een voetbalclub uit Heinkenszand; daar zijn we natuurlijk extra blij mee!
Vandaag is MD Autotechniek uit Goes sponsor van de week. Eigenaar Marko den Dekker vertelt hoe dat is ontstaan.

Marko; vertel eens iets over je bedrijf.
“8 jaar geleden ben ik dit bedrijf gestart en een jaar later kwam Nick Westerbeke als leerling bij mij in dienst. Intussen is Nick volwaardig monteur en voeren we samen alle soorten onderhoud en reparaties aan personenauto’s en campers uit.  We hebben ons gespecialiseerd in software-aanpassingen aan auto’s. Onze klanten waarderen de korte lijnen en snelle service bij ons bedrijf.

Waarom sponsort een bedrijf uit Goes een club in Heinkenszand?
Ik woon zelf met Anouk, mijn vrouw, en onze 2 zonen in Heinkenszand dus dat schept een band met het dorp. Onze monteur Nick is de keeper van het eerste elftal van Luctor Heinkenszand. Verder vind ik het belangrijk dat er in een dorp voldoende sportmogelijkheden moeten zijn. Een voetbalclub sponsoren is onze bijdrage aan een goede samenleving in Heinkenszand.

Zien we jou wel eens langs de lijn bij Luctor Heinkenszand?
Eigenlijk zou ik dat meer willen doen. Het komt er alleen niet vaak genoeg van. Als ik een keer kom kijken zie ik wel dat voetbal erg leeft in Heinkenszand. Er is altijd veel publiek en die laten zich goed horen. Leuk om te zien dat er zoveel mensen plezier aan Luctor Heinkenszand beleven. Ik ben dan blij om te zien dat Nick tussen de palen net zo hard zijn best doet als doordeweeks in de garage.

En……gaan we winnen zaterdag?
Uit heeft Luctor Heinkenszand met 0-2 gewonnen dus ik denk dat het nu 3-0 wordt. Als ik dan de ruststand met 1-0 ook goed heb kom ik die 3 biertjes van Marco van Maldegem wel ophalen. Nick is ervan overtuigd dat hij de nul weer houdt en denkt dat de einduitslag 4-0 wordt. Volgens Anouk, de vrouw van Marko die de administratie verzorgd wordt het 3-1.
Daar wordt Nick niet echt blij van 😉

De sponsor van de wedstrijdbal is Transportbedrijf Cor Nieuwdorp