Ik ben Kevin van Iersel, 23 jaar oud en kom uit Ovezande. Sinds eind vorig jaar woon ik hier ook samen met mijn vriendin Laura.

Ik werk als Sport- en Eventmanager op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Dit houdt in dat ik sportevenementen van volleybaltrainingen tot wintersportreizen organiseer voor studenten en medewerkers. Daarnaast mag ik al onze medewerkers vitaal houden in de eigen sportschool van de school.

Ik heb de gehele jeugdopleiding bij V.V. Volharding en later DWO’15 genoten. Hier heb ik ook vanaf mijn 15e/16e in het eerste gespeeld. 4 jaar terug besloot ik om toch te gaan kijken of ik een niveautje hoger kon spelen. Dit ben ik gaan doen bij SV Nieuwdorp. Daar speel ik nu, inclusief dit jaar, 4 seizoenen met veel plezier. Ik heb mij daar goed kunnen ontwikkelen en ik weet zeker dat ik dat nu bij Luctor Heinkenszand nog verder kan gaan doen.

Vanaf mijn 8e jaar kreeg ik al ‘contracten’ in de brievenbus van Arno Olierhoek om bij Luctor te komen voetballen. Een flinke poos later, na de fusie, ben ik twee keer op gesprek geweest en met de huidige visie, staf en selectie lijkt het dit het uitgelezen moment om de overstap te maken.

Ik speel het liefst in de spits en hoop dat ik mijn snelheid, kracht en doelgerichtheid op die positie mag gaan laten zien.

Ik heb er zin in!