Sinds februari van dit jaar is er een jongerenraad bij Luctor Heinkenszand, bestaande uit Jannick Rentmeester, Max Nagtzaam, Rob van Damme, Sjoerd Klippel, Lars Menheere en René van Eekelen. Als jongerenraad zijn we een aanspreekpunt voor alle jongeren binnen de vereniging tussen de 15 en 25 jaar en fungeren we als klankbord voor zowel het bestuur als de jongeren.

De afgelopen periode hebben we een paar keer met het bestuur gezeten en hebben we uitleg gekregen over het reilen en zeilen van de vereniging, wat er allemaal bij komt kijken en zijn er allerlei onderwerpen de revue gepasseerd, zoals vrijwilligersbeleid, aanleg kunstgras, impact corona, alcoholpreventie en ‘de brug’.

De brug

In overleg met het bestuur hebben we besloten om met dat laatste punt als jongerenraad concreet aan de slag te gaan. Het doel van de brug is om binnen de junioren de overgang van de ene naar de andere leeftijdscategorie en van de junioren naar de senioren te versoepelen. We doen dit door halfjaarlijks gesprekken te voeren met de spelers van O15 t/m O19, zodat we weten wat er leeft en wat wensen zijn, zodat we daar als vereniging op in kunnen spelen en de spelers kunnen faciliteren. De gesprekken geven ons tevens de mogelijkheid om onszelf, en daarmee de jongerenraad, te introduceren, zodat de junioren weten bij wie ze binnen de vereniging terecht kunnen als er iets speelt.

Ben je tussen de 15 en 25 en wil je nu al iets kwijt? Spreek dan gewoon een van de jongerenraadsleden aan op of rond het sportpark. Een appje, belletje of mailtje mag natuurlijk ook. Onze contactgegevens vind je op de wie-is-wie-pagina:

 

Wie is Wie?