Een totaal nieuw team van fanatieke jonge meiden met de wil om te winnen, zo kan je onze meiden van MO11-1 wel omschrijven.

Na het verlies van de allereerste wedstrijd (0-6 tegen De Fendert) hebben we keihard getraind met de meiden. We wisten nu waar onze zwakke plekken lagen, dus daar is aan gewerkt. En je kunt wel zeggen met resultaat!

Afgelopen zaterdag gingen de meiden met frisse moed weer het veld op. Van te voren hadden we eerst een uitgebreide tactiek bespreking gehad in de kleedkamer. We zouden sterk gaan verdedigen, de tegenstander mocht er hoe dan ook niet langs!
De opstelling was als volgt:

Isabelle
Sophie – Larissa – Lieke
Anne
Levi – Natalia

Wissel: Kaya

We begonnen erg sterk, de verdediging stond als een muur. Maar ook onze aanval ging als een speer. Een goede opbouw vanuit achter zorgde ervoor dat Anne de bal kreeg en zich door de verdediging van de tegenstander wist te voetballen. Haar schot was zelf de keepster te sterk.
1-0, al binnen 5 minuten.
Meteen hierna begonnen alle meiden van LuctorHeinkenszand met de signature move van MO11-1: ‘The Floss’. (De meeste zullen dit herkennen als het dansje van die jongen met de rugzak uit de clip van Kathy Perry, of Fortnite)

Ook rond de 15e minuut waren onze meiden de Sc Welberg te sterk. Vooral onze laatste vrouw Larissa speelde hier een grote rol in; Ze kreeg de bal aangespeeld en liep zo dwars door de verdediging van de tegenstander. Anne zakte vanuit het middenveld terug naar de laatste positie en vormde zo een perfect slot op de deur. Larissa daarentegen ging maar door en door tot de klus was geklaard, een pracht goal, 2-0. Nog geen 5 minuten later herhaalde Larissa dit zelfde kunstje en toen stond het 3-0. Onze keepster had tegen die tijd nog geen bal aangeraakt door onze top verdediging!

Rust.
Iedereen door het dolle heen. De meiden waren opperst blij en de trainster was zeer trots. Maar de wedstrijd was nog niet voorbij en dat wisten de meisjes maar al te goed.

Na de rust probeerde de meiden de 3-0 vast te houden. Je kon wel merken dat ze moe raakte waardoor ze af en toe een meisje van de tegenstander lieten lopen.
Halverwege de tweede helft braken de meiden van Sc Welberg door onze verdediging heen, 3-1.
Hierna waren we weer wakker geschud, dit mocht niet nog eens gebeuren! Er kwamen weer wat aanvallen vanuit de kant van LuctorHeinkenszand, zelfs twee hele grote kansen voor onze spits Natalia.

De stand bleef 3-1.
Tijdens de penalty’s hield onze keepster goed stand tegen de harde schoten van Sc Welberg. Zelf schoten we er niet zo veel in, maar dat maakte ons helemaal niets meer uit.

Want wij hebben gewonnen!!!