Het WK-voetbal staat weer voor de deur. Helaas dit jaar zonder Nederland.
Omdat niet iedereen Duits bloed heeft (zoals de mannen van zondag 2), willen we het WK wat aantrekkelijker maken door een WK-poule te organiseren!
Dus heb jij verstand van voetbal en kan jij wel een extra zakcentje gebruiken, omdat bijvoorbeeld de Delta rekening hoger uitviel dan verwacht? Doe dan mee!

Inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Een gedeelte van de inleg is voor Luctor Heinkenszand, de rest gaat in de prijzenpot.
De verdeling van de prijzenpot is als volgt, de nummers 1 tot en met 3 vallen in de prijzen. Daarnaast ontvangt de club 20% (€53) van het totale inschrijfgeld:

  1. €132,50
  2. €53,-
  3. €26,50

Je kan je inschrijven via deze link. Je kunt een account aanmaken of inloggen met Facebook. Inloggegevens voor de poule: Gebruikersnaam: LuctorHKZ, wachtwoord: robben.

Als je je hebt ingeschreven kan je het bedrag (€5,-) bij voorkeur overmaken aan R. van Eekelen, erkend penningmeester van het huidige tweede elftal.
Graag overmaken op: NL30INGB0752676121, t.a.v. R. van Eekelen, onder vermelding van je gebruikersnaam van wkvoetbalpoule.nl.
Het bedrag kan ook in de kantine worden betaald bij de bar. Zorg wel dat je gebruikersnaam laat noteren door het barpersoneel of Jeroen Kedde.

De inschrijving is vrij. De betaling moet voor 13 juni binnen zijn, anders zal je uit de poule verwijderd worden.
Bij vragen kun je Jeroen Kedde een berichtje sturen via 06 31 37 79 32.

Wij hopen op jullie aanmeldingen en op een mooi WK. Zo is het voetbalseizoen nog altijd niet ten einde!

P.s.: op Scorito is er ook een poule, tegen betaling aan Scorito (sinds dit jaar). Ook daar ben je van harte welkom!