De afgelopen weken vroegen we jullie je mening te geven over onze website en het gebruik van onze social media. Op onze enquête kwamen bijna dertig reacties. Daaruit klonk veel tevredenheid: een grote meerderheid waardeert onze website met vier sterren op een maximum van vijf. Aan degenen die de vragenlijst hebben ingevuld: bedankt daarvoor!

Wedstrijdverslagen
De webredactie heeft de uitslagen begin deze week besproken. De vraag ‘wat kan er beter’ was voor ons natuurlijk de meest interessante. Opvallend was het grote aantal mensen dat meer wedstrijdverslagen op onze site zou willen zien. Dat willen wij ook graag. We zijn daarbij natuurlijk helemaal afhankelijk van de spelers, begeleiders en supporters van de teams. Dus wie zich ook maar een beetje geroepen voelt: kom maar op met die verslagen! Hoe je tekst en eventueel foto’s aanlevert, zie je onderaan dit bericht.

Verder kregen we heel wat losse opmerkingen. Het gaat te ver die hier allemaal te bespreken. Omdat we merkten dat er onduidelijkheden zijn over meerdere zaken (wat staat waar op de website, bijvoorbeeld), komen we binnenkort met een pagina ‘veelgestelde vragen’, waarin we onder meer antwoord geven de opmerkingen en vragen uit de enquête.

Bredere rol
De webredactie heeft het ook gehad over de eigen rol binnen de vereniging. We willen graag een bredere rol spelen binnen de club dan alleen maar het plaatsen van stukjes op de site. Naar ons idee kunnen we als vereniging meer communiceren: naar media, naar inwoners van Heinkenszand, naar andere clubs, maar ook naar onze eigen leden. We leggen bij het bestuur en de werkgroepen dan ook een voorstel neer om ons in elk geval in aanloop naar evenementen van de club te betrekken bij de communicatie daarover: niet alleen vlak voor zo’n evenement, maar ook al ruim vooraf. Berichten op onze site en onze social media, maar ook het vaker opstellen van pers- en mediaberichten kunnen ons helpen om Luctor Heinkenszand vaker en nog positiever in het nieuws te brengen. En daar hebben we uiteindelijk allemaal baat bij.

Overigens wil dat zeker niet zeggen dat we alleen maar meer berichten over ‘grote’ activiteiten op onze site willen. Integendeel. Hoe meer verkeer op onze site en socials, hoe beter. Daar kunnen we ieders hulp bij gebruiken. Dus post je iets op social media wat iets te maken heeft met onze club: tag ons of laat het weten, dan verspreiden wij je boodschap verder. En wil je het aan ons overlaten, dan kun je een tekst en foto’s altijd mailen naar webredactie@luctorheinkenszand.nl. Wij zoeken dan een mooi plekje voor jouw bericht. Denk niet alleen aan wedstrijdverslagen, maar ook aan foto’s van wedstrijden, trainingen en activiteiten, bijzondere momenten, nieuwtjes, grappige feitjes…

We rekenen op jullie!

Webredactie Luctor Heinkenszand