Nadat we er al een aantal keer dichtbij zaten zijn wij na een schitterende voorjaars campagne met de meiden van Luctor Heinkenszand M011 kampioen geworden!

Dit team waarvan de meesten al enkele jaren bij elkaar spelen werd ongeslagen kampioen met 24 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van 54 voor en 5 tegen! Dit in een klasse met sterke Bevelandse, Walcherse en 1 Zeeuws Vlaamse ploeg(en).

De kampioenswedstrijd tegen SVOD werd winnend met 7-2 afgesloten waarna het grote feest kon losbarsten! Na de wedstrijd werd de ploeg gehuldigd door wethouder Kees Weststrate op de tribune en volgde er een rondrit in de AMZ cabriobus met picknick.

Het bleef nog lang onrustig in Heinkenszand!

Annick, Ayden, Chloe, Eef, Evy, Esmee, Femm, Hayley, Lara, Lizz, Nadieh, Tess en trainers/begeleiders; iedereen van harte gefeliciteerd en op naar een mooi nieuw seizoen in de MO13; maar eerst nog toernooien en het jeugdkamp en daarna de grote zomervakantie.

Zie hiervoor ook de vele foto’s die gemaakt zijn door Justin Schaalje; waarvoor hartelijk dank! https://photos.app.goo.gl/yYXu919fWTG6VfaG9