Achter de schermen is een werkgroep al enige tijd bezig met het uitwerken van diverse zaken om uiteindelijk te komen tot Certificering van onze jeugdafdeling door de KNVB.

We willen deze certificering halen om te kunnen beoordelen of wij de diverse zaken binnen onze jeugdafdeling (vereniging) op een correcte wijze uitvoeren en waar nodig eventueel verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Het eerste gedeelte betreft het invullen van een digitale vragenlijst waarbij vragen worden gesteld over onderstaande zaken:

De vragenlijst is zo goed als afgewerkt. Het vervolg hierop betreft een audit die gepland staat voor begin maart waarbij iemand van de KNVB en het bedrijf NMC Bright naar onze vereniging komen. We zullen dan getoetst worden Er zal een training bekeken worden en hierna zal deze geëvalueerd worden samen met enkele trainers.

Na dit bezoek zal er in overleg met de KNVB nog een review dag gepland worden. Deze zal begin april op een zaterdag plaatsvinden.

Wanneer bovenstaande op een correct wijze afgewerkt wordt zal in mei door de KNVB het certificaat voor een lokale voetbalvereniging afgegeven worden.

We zullen later verdere info op de site plaatsen.