Afgelopen zaterdag hebben we het corona-seizoen succesvol afgesloten met een 2-0 overwinning op ons 1e. Helaas kon deze wedstrijd niet van tevoren bekend gemaakt worden, u begrijpt hopelijk waarom. Maar het plezier en de voldoening was er niet minder om.

Met deze instelling gaan we het nieuwe seizoen met volle kracht inzetten. Op zoek naar nieuwe hoogtepunten en successen.

Doelstelling is duidelijk en eenvoudig gesteld: Promotie naar de reserve eerste klas. Hierin spelen enkel grote verenigingen uit Zeeland en Zuid-Holland / West Brabant. Dáár willen wij bij horen.

Wij gaan dit doen met de volgende selectie:

Naam Positie Naam Positie
1 Berg, Jur van de CVM, SP 11 Jonge, Wesley de RB, RM
2 Bevelander, Denzel RA, CV 12 Koster, Niels de DM
3 Blommaert, Nino LA, LM 13 Krijger, Dennis LB, LM
4 Hityahubessy, Jermaine CV, CVM 14 Krijger, Patrick LM, LA
5 Hoek, Roy van der CVM, CV 15 Leeuwen, Ramon van CV, CVM, SP
6 Hoondert, Ernst CV, RA 16 Moelijker, Randy RB, LB
7 Hoondert, Sam CVM, RM 17 Nagtzaam, Max CV, RA, CVM
8 Jansen, Danny LA, LM 18 Nagtzaam, Sam CAM, LB
9 Jansen, Pim RA, CV 19 Olierhoek, Rick SP, LB
10 Jonge, Rowan de CAM, SP, DM 20 Wisse, Niek CAM, CVM
21 Wondergem, Rens RM, RA

Een groep matadoren, primus interpari, waarvan elke kleinere vereniging zo voor behoud in de 3e klas zou gaan spelen. En dat onder de bezielende leiding van Alex Lourens, Patrick Kaat en aanstormend mental-coach-talent Jill Hannewijk. Ja, u leest het goed, Jill is back. Succes verzekerd.

Succes is een mooi doel, maar om dat te bereiken moet je door een achtbaan van emoties, teleurstellingen, pijn en blessures. Daarom is een stevige oefencampagne een must, om aan het voorgaande te wennen en goed mee om te gaan. Een gezonde geest in een gezond lichaam. En dat mag een paar kleedkamerdeuren kosten.

Ik wens iedereen, deelnemers en supporters, een gezond 2020-2021.

Groeten,
Kees de Visser,
Koning der randvoorwaarden.