Op zaterdag 18 juni 2022 speelt Luctor Heinkenszand de finalewedstrijd in de nacompetitie in de strijd om promotie naar de tweede klasse. Na twee mooie resultaten tegen Arendskerke (0-1) en Zeelandia Middelburg (1-2) gaat het vlaggenschip zaterdag de strijd aan met RCS. Dit gaat gebeuren op neutraal terrein, namelijk het sportpark in Arnemuiden. De aftrap is om 14.00 uur.

We hopen natuurlijk op dezelfde support als vorige week zaterdag en afgelopen dinsdag! Kan je er onverhoopt niet bij zijn, maar wil je de wedstrijd wel vanaf de bank volgen? Dat kan! Sport Video’s Zeeland verzorgt namelijk een livestream van deze wedstrijd. Klik op onderstaande link om de livestream te bekijken (live vanaf 13.45 uur).

Livestream Luctor Heinkenszand – RCS op 18-6 om 14.00 uur.

We hopen jullie morgen allemaal te zien in Arnemuiden om het eerste elftal naar de tweede klasse te schreeuwen! Spektakel gegarandeerd.

Tweede elftal speelt de terugwedstrijd tegen Ameide 2 na een 2-3 overwinning

Het tweede elftal speelt anders dan het eerste elftal een tweeluik, tegenstander is Ameide 2. Afgelopen dinsdagavond mocht de ploeg van Wilco Lievense in Tienhoven aantreden en deed dat niet voor niets! Het tweede won namelijk met 2-3. Een hele mooie uitgangspositie voor de return. Op zaterdag 18 juni speelt het tweede de thuiswedstrijd, aftrap 14.30 uur. Jammer genoeg wilde Ameide 2 de wedstrijd niet naar een ander tijdstip verzetten. Blijf je liever dicht bij huis? Dan ben je uiteraard welkom op het sportpark in Heinkenszand voor wederom een top pot voetbal! Bij een positief resultaat promoveert het tweede elftal naar de eerste klasse.