De deelnemers aan de Lightrun van Luctor Heinkenszand, op 5 januari, hebben maar liefst 3694,80 euro opgehaald voor de club. Dat is een erg mooi bedrag.

De teams die het meeste geld bij elkaar liepen, kregen een prijs. Het team van JO11-1 won en kreeg 200 euro. Tweede werd MO15 (100 euro) en derde JO7-1&2 (50 euro). De teams mogen zelf weten wat ze met het prijzengeld doen. Vaak betalen ze er een teamuitje van.

Meteen daarna werden de meiden van MO-15 nog eens in het zonnetje gezet, omdat ze afgelopen seizoen kampioen werden (foto). Ze promoveerden daardoor naar de eerste klasse, waarin ze in de voorjaarscompetitie zullen uitkomen. Super gedaan meiden!

Na de Lightrun was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie van onze club. Daar was het gezellig druk. Uiteraard wensen wij iedereen een gezond, sportief en voorspoedig 2019.

Namens de organisatie willen we iedereen bedanken die een bijdrage leverde aan deze geslaagde dag, zeker ook het team dames-1, die een behoorlijke bijdrage leverden aan de invulling van deze avond, en de heren-5 die op zondagmorgen alles weer netjes hebben schoongemaakt.