Kim Leclou is contactpersoon van onze sponsor Kraker Trailers.

1. Kun je eens iets vertellen over Kraker Trailers en wat jullie zoal doen?
Met Zeeuwse nuchterheid gaan we recht op ons doel af: schuifvloertrailers maken met het hoogste rendement. Gemak en rendement staan hierbij centraal. Kraker focust sinds 1989 op schuifvloertrailers. De ontwikkeling en productie hebben we daarbij 100% in eigen beheer. Samen met de klant kiezen we altijd de effectiefste oplossing voor de lange termijn.
De efficiëntste en betrouwbaarste schuifvloertrailer op de markt is K-Force. Deze is ongekend lang inzetbaar onder alle omstandigheden. Onze hightechproductiemethode en de constante controle garanderen namelijk innovatieve schuifvloertrailers van hoge kwaliteit. De klinkboutverbindingen zijn een goed voorbeeld van innovatie: zij maken de combinatie van aluminium en staal mogelijk. Zo heb je het juiste materiaal op de juiste plek. Het resultaat? Een oersterk en lichtgewicht voertuig met een unieke vloerconstructie. Hierdoor weerstaat de vloer jarenlang de zwaarste krachten. We zijn trots op de voertuigen die we produceren. En op de mensen die het allemaal mogelijk maken: onze medewerkers, dealers én klanten. Successen boek je samen!
2. Hoe lang bestaat Kraker Trailers en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Het bedrijf is zo’n 125 jaar geleden opgericht en sinds 1989 overgenomen door Jan de Kraker, de huidige eigenaar. Jan de Kraker was mede-eigenaar van KTTC in Nisse. Daar is hij in contact gekomen met jullie hoofdsponsor Bosman. Zodoende is hij ook sponsor van Luctor Heinkenszand geworden.
3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
We dragen verenigingen een warm hart toe. We zien dat Luctor Heinkenszand veel ambitie toont en alles goed geregeld wordt. Daar houden wij van!
4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen VCK?
Het wordt een nipte overwinning voor Luctor Heinkenszand van 3-2
5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Wil je meer informatie of weten wat Kraker Trailers allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://www.krakertrailers.eu/