De corona-crisis dompelt ons momenteel in onzekere tijden. Dit geldt zeker ook voor onze lokale sponsors.

Velen van hen hebben noodgedwongen de deuren moeten sluiten met het oog op het algemene belang. De economische gevolgen zijn vanzelfsprekend niet mals… Zowel voor ondernemers en bedrijven, als voor hun medewerkers!

De sponsorcommissie van Luctor Heinkenszand heeft onze sponsors gevraagd of wij hen, op welke manier ook, kunnen helpen om deze moeilijke tijd te overbruggen.

Denk aan de ondernemer voor wie de webshop momenteel het enige verkoopkanaal is. Denk aan de horecazaken die een afhaal- en bezorgdienst hebben opgezet, zodat je ook thuis kan genieten van je favoriete food & drinks. Denk aan de handelaars, die voordien misschien nog niet online actief waren, maar die in een razendsnel tempo hun diensten hebben aangepast en er zo voor zorgen dat hun klanten nog steeds bij hen terecht kunnen.

De sponsorcommissie vraagt alle mensen die bij Luctor Heinkenszand betrokken zijn om in deze tijd zeker bij de lokale sponsor te kopen. We proberen hen op deze manier een hart onder de riem te steken.

Al onze trouwe sponsoren vind je hier.