Kloetinge 4- Luctor Heinkenszand 4

Vandaag de eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2022-2023 tegen Kloetinge 4 op het programma.

Als bekerhouder (ja, nog steeds) is LHZ 4 ingedeeld met twee derde klasse elftallen (Kloetinge 4 en SSV`65 2) en één elftal uit de vierde klasse (Apollo`69 3).
Door o.a. de vakantieperiode werd er toch weer een aardig elftal op de been gebracht door Der Bomber.

“De Borsselse Kabel” werd deze middag herenigd, daar ook het 6e nog niet in actie kon komen en Magere Ro onder de lat mocht plaatsnemen bij LHZ 4.

 

Even leek het erop of de wedstrijd geen doorgang kon vinden en dat lag deze keer niet aan Eus, maar de velden in Kloetinge zijn dermate droog, dat daar geen wedstrijden op gespeeld konden worden.
Gelukkig was Kloetinge bereidt om de wedstrijd in Heinkenszand te komen spelen en mocht LHZ 4 zelfs aantreden op het hoofdveld.

Het technisch hart schitterde deze middag van afwezigheid, zodoende Der Bomber zich Lijder mocht noemen en zijn rechterhand ” deze middag Gold als “Aadje Interim” assistent.

Zoals eerder genoemd is Siii weer neergestreken op het oude nest en als nieuwkomer bij het 4e hoort daarbij de eerste helft vlaggen en na de wedstrijd bier halen.
Tijdens het omkleden kreeg Siii uit handen van Stefan de B. de gouden vlag (door een zomer in de voetbaltas doorgebracht te hebben inmiddels bruin).

Voor de wedstrijd moest Nouse helaas verstek laten gaan door een rugblessure en werd Shields een plekje in de basis gegund. Ook Bek was weer na een langslepende blessure bij de selectie gevoegd en heel de zomer klaargestoomd om weer speelminuten te maken.

De opstelling:

Om 14.30 uur gaf dhr. Steensma het startschot op deze zomerse zaterdagmiddag.

Mede door de warmte en het nog aan elkaar inspelen begon LHZ 4 rommelig aan de wedstrijd. Kloetinge 4 kreeg de beste mogelijkheden en het was dat Ro LHZ 4 behoedde van een achterstand.

Door een miscommunicatie achterin kon Kloetinge 4 gretig gebruik maken en kon de 0-1 noteren.

LHZ 4 was met Boone dicht bij de gelijkmaker, maar het vizier stond deze middag nog niet op scherp.
In de drinkpauze werd Siiii van zijn vlagbeurt verlost. Gerben zakte een linie terug en er werden nog wat tactische wijzigingen doorgevoerd.

Ineens ging het bij LHZ lopen en het was de mee opgekomen Osse (Inmiddels captain) die bij een vrije trap de bal via een rebound de 1-1 kon noteren.
Kort daarna mocht ook Eelco zijn bijdrage leveren en de 1-2 noteren. LHZ 4 liep inmiddels op wolken en ook Siii mocht op slag van rust nog de 1-3 maken en zo kon LHZ 4 comfortabel de thee gaan opzoeken.

In de rust wederom de nodige wissels, sommige kregen rust of handen verplichtingen nog elders. Hans, Leon en Der Bomber werden ingebracht als verse krachten.

Na de rust ging LHZ 4 vrolijk verder waar het voor rust was geëindigd, Eelco mocht zijn tweede doelpunt van de middag noteren en Siii zorgde voor de 5-1.
Kloetinge 4 herpakte zich echter nog en na een korte opleving werd het nog zelfs 5-3.

Met nog tien minuten speeltijd bracht Siii LHZ 4 in veilige haven en mocht een hattrick noteren.
Voor de scorebord journalistiek kon LHZ 4 zelfs uitlopen na een klinkende 7-3 overwinning.

Na de wedstrijd mocht Sii misschien wel met zijn beste loopactie deze middag de selectie voorzien van een verdiende pint.

Op zaterdag 10 september 2022 om 14.30 uur is Apollo`69 3 de volgende tegenstander, dat met 3-0 wist te winnen van SSV`65 2.

Bij winst kan LHZ 4 een goede stap zetten richting de volgende ronde.

Topscoorders Beker:
Siiii 4 x
Eelco 2 x
Osse 1 x